AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taş görmek

Kahve falında büyük taş görmek

Kahve falında büyük taş görmek anlaşmazlıkların biteceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük taş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında büyük taşlı yüzük görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, zor durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak büyük bir işin sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında büyük taş ev görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek ağız tadından olacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında büyük taş atmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir