AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz büyük taş görmek

Kahve falında beyaz büyük taş görmek

Kahve falında beyaz büyük taş görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz büyük taş gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük taş kaldırmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük taşlar görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir