AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taşlı yüzük görmek

Kahve falında büyük taşlı yüzük görmek

Kahve falında büyük taşlı yüzük görmek ortak edineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasret giderileceğine, hayırlı bir evlat olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük taşlı yüzük gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Kahve falında büyük taşlı yüzük görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşları düşmüş yüzük görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yüzük taşını bulmak sorunların tatlıya bağlanacağına, hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı yüzük taşı görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına inanılır.

Kahve falında çift taşlı yüzük görmek başarısının artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir