AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan sincap görmek

Kahve falında uçan sincap görmek

Kahve falında uçan sincap görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan sincap gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında uçan sincap görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük sincap görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalettir.

Kahve falında sincap yakalamak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında sincap öldürmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü sincap görmek rahata erileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sincapla konuşmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında siyah sincap görmek kazancın sürekli artacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir