AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap beslemek

Kahve falında sincap beslemek

Kahve falında sincap beslemek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sincap beslemek gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında sincap beslemek ev taşımaya, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve sincap görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına işaret eder.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sincap ölüsü görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sincapla konuşmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü sincap görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet eder.

Kahve falında sincap öldürmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında sincap yakalamak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir