AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sandal görmek

Kahve falında büyük sandal görmek

Kahve falında büyük sandal görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sandal gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin.

Kahve falında büyük sandal görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sandal binmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve sandal görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına inanılır.

Kahve falında sandala binip gitmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında batmış sandal görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalın içinde olmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalın su aldığını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalla kürek çekmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir