AnaSayfa / Genel / Kahve falında batmış sandal görmek

Kahve falında batmış sandal görmek

Kahve falında batmış sandal görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, deneyim kazanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batmış sandal gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Kahve falında sandalın battığını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batmış sandal görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında batan sandal görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde sandal görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında küçük sandal görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında gölde sandal görmek yeni bir başlangıç yapmaya, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında deniz ve sandal görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sandaldan denize düşmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir