AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalın içinde olmak

Kahve falında sandalın içinde olmak

Kahve falında sandalın içinde olmak maddi gücünün de daimi olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında sandalın içinde olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında sandalın içinde olmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde sandal görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalın battığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi sandal görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalla kaçmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sandal ağacı görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir