AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalın su aldığını görmek

Kahve falında sandalın su aldığını görmek

Kahve falında sandalın su aldığını görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işarettir.

Kahve falında sandalın su aldığını gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Kahve falında sandalın su aldığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Kahve falında sandala binip gitmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında deniz sandal görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sandal görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işarettir.

Kahve falında denizde sandala binmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında mustafa sandalı görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandal görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir