AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandala binip gitmek

Kahve falında sandala binip gitmek

Kahve falında sandala binip gitmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sandala binip gitmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında sandala binip gitmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse binip gitmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında uçağa binip umreye gitmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında at arabasına binip gitmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ata binip gitmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekneye binip gitmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir