AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, geleceğin güzel olacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kişinin gönlünü alacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek kişinin daha çok kazanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz kalem sürmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir