AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem saklamak

Kahve falında kalem saklamak

Kahve falında kalem saklamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalem saklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında kalem saklamak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu saklamak başkasının hakkına göz dikileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyans saklamak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşya saklamak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suçluyu saklamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında erkek saklamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük saklamak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir