AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemler almak

Kahve falında kalemler almak

Kahve falında kalemler almak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ruhunun şifa bulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kalemler almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında gözüne kalem çektiğini görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pilot kalem görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kalem almak bereketin ve verimin geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kalemi satın almak elinin bollaşmasına vesile olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalemle birini öldürmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Kahve falında divit kalem görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dolma kalem hediye almak deyim yerindeyse elinin döneceğine, kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir