AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı pullu elbise görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah pullu elbise giymek iyi ruh halinin bozulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek maddi olarak zarar edileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında elbise pulu görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek içinin ferahlayacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında allı pullu elbise görmek ticaretinin de hızlanacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir