AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan necaseti görmek

Kahve falında hayvan necaseti görmek

Kahve falında hayvan necaseti görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan necaseti gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında hayvan necaseti görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan necaset görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında insan necaseti görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette necaset görmek hayırlı haberler alacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Kahve falında altına necaset yapmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük necaset görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde necaset görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bebek necaseti görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir