AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük misket görmek

Kahve falında büyük misket görmek

Kahve falında büyük misket görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ona mutluluk getireceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük misket gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında büyük misket görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden misket toplamak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil misket görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misket oynadığını görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misket bilye toplamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz misket görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misket havası oynamak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam misket görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir