AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden misket toplamak

Kahve falında yerden misket toplamak

Kahve falında yerden misket toplamak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında yerden misket toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında yerden misket toplamak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misket bilye toplamak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında renkli misket toplamak güzel günlere kavuşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında renkli misket görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında misket havası oynamak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi misket görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil misket görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Kahve falında misket oynadığını görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir