AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük masa görmek

Kahve falında büyük masa görmek

Kahve falında büyük masa görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük masa gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında büyük bir masa görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük masa görmek işlerinin günden güne bozulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük yemek masası görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük masa görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında masa altına saklanmak güzel haberler alacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yemek masası görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta masa görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında masa üstünde uyumak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir