AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük masa görmek

Kahve falında çok büyük masa görmek

Kahve falında çok büyük masa görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük masa gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında çok büyük masa görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük masa görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir masa görmek doğruluğu bulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük yemek masası görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ders masası görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul masası görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa yemek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dikdörtgen masa görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir