AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yemek masası görmek

Kahve falında büyük yemek masası görmek

Kahve falında büyük yemek masası görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yemek masası gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında büyük yemek masası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük masa görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük masa görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir masa görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun yemek masası görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yemekli masa görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında yemek masası görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir