AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük market görmek

Kahve falında büyük market görmek

Kahve falında büyük market görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, başına türlü işler geleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında büyük market gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında büyük market görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında markette alışveriş yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında marketten deterjan almak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında markete çalışmak kısmetli kapıların açılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında markette çalışmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında market işletmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marketin yandığını görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında market poşeti görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir