AnaSayfa / Genel / Kahve falında market poşeti görmek

Kahve falında market poşeti görmek

Kahve falında market poşeti görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yanlış işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında market poşeti gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında market poşeti görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında market alışverişi yaptığını görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marketten şeker almak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında marketten deterjan almak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında market işletmek beklentilerine ulaşacağına, kesesinin dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marketten meyve almak huzurunun kaçacağına, sabırla hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marketten çikolata almak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında markete alışverişe gitmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir