AnaSayfa / Genel / Kahve falında markette çalışmak

Kahve falında markette çalışmak

Kahve falında markette çalışmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, rütbesinin artacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, haberler alacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet eder.

Kahve falında markette çalışmak gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında markette çalışmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, durgun giden işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında markete çalışmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marketten yumurta almak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında market sepeti görmek işlerinin bir anda bozulacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında market alışverişi yaptığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında marketten et almak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini markette görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni açılmış market görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir