AnaSayfa / Genel / Kahve falında markete çalışmak

Kahve falında markete çalışmak

Kahve falında markete çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında markete çalışmak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında markette çalışmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında markete çalışmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında market kasası görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında marketten şeker almak ileride çok zengin biri olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında marketten yumurta almak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında market sepeti görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında markette çalıştığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında market poşeti görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir