AnaSayfa / Genel / Kahve falında marketin yandığını görmek

Kahve falında marketin yandığını görmek

Kahve falında marketin yandığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, kazancının azalmayacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, haksızlık yapmayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marketin yandığını gördüyseniz:

  • Detaylarla uğraşıp, konunun devamlı olarak çevresinde dolaşmanız kendinize güvenememenizdendir.

Kahve falında marketin yandığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında büyük market görmek ayrıcalık elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında marketten meyve almak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakkal market görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marketten ekmek almak çok fazla zarara sebep olmayacağına, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marketten süt almak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında marketten yumurta almak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında market açılışı görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir