AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük küvet görmek

Kahve falında büyük küvet görmek

Kahve falında büyük küvet görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yatırımların heba olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük küvet gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük küvet görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında küvete kaka yapmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, memur ise terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo küveti temizlemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında küvet yıkamak hayırlı bir haber alınacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında küveti doldurmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında küvete sıçmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında küvette balık görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir