AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak her türlü başarıyı elde edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yenileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında büyük küvet görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında küvette banyo yapmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvete çiş yapmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvete kaka yapmak sorunlu zamanlar geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve temizlemek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yapmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir