AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo küveti temizlemek

Kahve falında banyo küveti temizlemek

Kahve falında banyo küveti temizlemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında banyo küveti temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında banyo küveti temizlemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında küvette banyo yapmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda küvet görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında banyo küveti görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında küvet temizlemek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında küveti temizlemek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvet temizlediğini görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında küvete girmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir