AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın inci görmek

Kahve falında altın inci görmek

Kahve falında altın inci görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında altın inci gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Kahve falında incili altın kolye görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında altın inci kolye görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın inci görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Kahve falında incili altın bilezik görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında incili altın küpe görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulur.

Kahve falında altın ve inci görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci altın yüzük görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir