AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın inci kolye görmek

Kahve falında altın inci kolye görmek

Kahve falında altın inci kolye görmek rızkının çoğalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın inci kolye gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Kahve falında altın inci kolye görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulur.

Kahve falında incili altın kolye görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında inci kolye aramak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında incili kolye görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah inci kolye görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir