AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili altın küpe görmek

Kahve falında incili altın küpe görmek

Kahve falında incili altın küpe görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında incili altın küpe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında incili altın küpe görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe aramak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işarettir.

Kahve falında inci küpe takmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında inci küpe görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek iş kaybı yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında inci küpe almak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yatırımların heba olacağına inanılır.

Kahve falında siyah inci küpe görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir