AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili altın bilezik görmek

Kahve falında incili altın bilezik görmek

Kahve falında incili altın bilezik görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında incili altın bilezik gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında incili altın bilezik görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında inci kolye ve bilezik görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında incili bilezik takmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında incili bilezik görmek pişman olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci bilezik görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında altın inci görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci altın yüzük görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yenisinin başlayacağına inanılır.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek kederleneceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir