AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci altın yüzük görmek

Kahve falında inci altın yüzük görmek

Kahve falında inci altın yüzük görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ondan kazanç elde edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Kahve falında inci altın yüzük gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında inci altın yüzük görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet eder.

Kahve falında inci kolye ve yüzük görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında inci yüzük hediye almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah inci yüzük görmek ayağının tökezlemeyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci yüzük görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz incili yüzük görmek çaresiz kalacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak hasta ise daha kötüye gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir