AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kobra yılanı görmek

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, saadete ereceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında büyük kobra yılanı gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında kobra yılanı görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında renkli kobra yılanı görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kobra yılan görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek aldığı borçların katbekat artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı kobra yılanı görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir