AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kobra yılan görmek

Kahve falında beyaz kobra yılan görmek

Kahve falında beyaz kobra yılan görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerine ulaşacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kobra yılan gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kobra yılan görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kobra yılanı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kobra yılanı görmek işlerinin yarım kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kobra yılanı görmek huzura kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir