AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kobra yılanı görmek

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılanı gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşamın kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kobra görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kobra yılanı görmek hak ve din yolunu bırakacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kobra yılanı görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına yorulur.

Kahve falında renkli kobra yılanı görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir