AnaSayfa / Genel / Kahve falında kobra yılanı görmek

Kahve falında kobra yılanı görmek

Kahve falında kobra yılanı görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ömrün uzun olmasına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kobra yılanı gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında yeşil kobra yılanı görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ünleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kobra yılan öldürmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kobra yılanı görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir