AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kobra yılan görmek

Kahve falında siyah kobra yılan görmek

Kahve falında siyah kobra yılan görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, her zaman sevgi göreceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılan gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kobra görmek geçim derdinin kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kobra yılanı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kobra yılanı görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kobra yılanı görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında kobra yılanı öldürmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, maddi imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir