AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma almak

Kahve falında kırmızı elma almak

Kahve falında kırmızı elma almak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kötü karakterli bir kadına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında birinden kırmızı elma almak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak parasının ve makamının artacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma koparmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elma satın almak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında parlak kırmızı elma görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak terfi edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma satmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir