AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kılıç görmek

Kahve falında büyük kılıç görmek

Kahve falında büyük kılıç görmek canlanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük kılıç gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında büyük kılıç görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç yarası görmek işe başlanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla kovalanmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kılıç görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kılıc bulmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir