AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın iğnesi görmek

Kahve falında altın iğnesi görmek

Kahve falında altın iğnesi görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında altın iğnesi gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında altın iğnesi görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek iç sıkıntısına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında altın iğne görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın toplu iğne görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında yakaya iğne takmak umutlarını kaybedeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında iğne yaptığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak düze çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir