AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne yaptığını görmek

Kahve falında iğne yaptığını görmek

Kahve falında iğne yaptığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, moralinin yükseleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gönül kapılarının açılacağına, rahatın kaçacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iğne yaptığını gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında doktordan iğne yemek endişelerini silip atacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuktan iğne olmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında iğne takmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işarettir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında dizinden iğne olmak alışveriş yapacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın toplu iğne görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir