AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın iğne görmek

Kahve falında altın iğne görmek

Kahve falında altın iğne görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sıkıntılarının geçeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında altın iğne gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında altın toplu iğne görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın iğne görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında altın iğnesi görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek makamını kaybedeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğri iğne görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne batırmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir