AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakaya iğne takmak

Kahve falında yakaya iğne takmak

Kahve falında yakaya iğne takmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakaya iğne takmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında yakaya iğne takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaka iğnesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında yaka takmak bazen istemediği şeyler yapacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakaya broş takmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakaya altın takmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakaya çiçek takmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iğne takmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir