AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlık kayalık görmek

Kahve falında taşlık kayalık görmek

Kahve falında taşlık kayalık görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında taşlık kayalık gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında taş ve kaya görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında taş kaya görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında taşlık kayalık görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalık taş görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaya taş görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kaya görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kaya üzerinde oturmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir