AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kase görmek

Kahve falında büyük kase görmek

Kahve falında büyük kase görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kase gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında büyük kase görmek kendisini işine vereceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kase görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cam kase kırmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında salata kasesi görmek yanlış kişilere denk geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında cam kaseler görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Kahve falında altın kase görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker kasesi görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir