AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kase görmek

Kahve falında yeşil kase görmek

Kahve falında yeşil kase görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, onlara değer vereceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kase gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında yeşil kase görmek sorunların teker teker çözüleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında cam kaseler görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında porselen kase görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kase görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boş kase görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kase görmek kırılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında mavi cam kase görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında metal kase görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir