AnaSayfa / Genel / Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, adının fesada karışacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eylül görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağustos ayında kar yağdığını görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, şansının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Kahve falında mart ayında kar yağdığını görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında temmuz ayında kar yağdığını görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Kahve falında mayıs ayında kar yağdığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında haziran ayında kar yağdığını görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir