AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kar yağdığını görmek

Kahve falında çok kar yağdığını görmek

Kahve falında çok kar yağdığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında çok kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kar yağdığını görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haziran ayında kar yağdığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında denize kar yağdığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evine kar yağmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işarettir.

Kahve falında ağustos ayında kar yağdığını görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir