AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, gelirinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya kar yağdığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yere kar yağdığını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine kar yağmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek aşama göstermeyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir